089 772 139
Menu

Cruise naar veelzijdig Malta

Info

Alle cruises naar Malta op een rijtje. Vaar met een van de volgende rederijen naar Malta: AIDA Cruises, Royal Caribbean, Seabourn, Silversea, Costa Cruises of Holland America Line. De cruisespecialisten van C&O Travel adviseren u graag en maken voor u een vrijblijvende maatwerkofferte..

Verken Malta  per cruiseschip en maak kennis de intieme havenstad La Valletta. Vanuit Malta cruist u naar stedentoppers als Sicilië, Griekenland en Cyprus.

  • La Valletta, grote boeiende havenstad met historisch centrum

Om de vaarroutes met Malta te bekijken, selecteert u La Valletta als aanleghaven.

Lees meer
Verberg

Schepen welke naar Malta varen

Informeer bij onze cruisespecialisten naar het juiste schip, dat aansluit op uw wensen. Onze cruisekenners maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u. De volgende rederijen meren aan in Malta: AIDA Cruises, Royal Caribbean, Seabourn, Silversea, Costa Cruises of Holland America Line

Havens
Cruisehaven La Valletta in Malta

Cruises naar La Valletta

Cruises naar La Valletta
Excursies

Wanneer u aanmeert in La Valletta mag u het volgende niet missen.

De drie leukste belevenissen in La Valletta

  • Grootmeesterpaleis, middeleeuws paleis gebouwd door Grootmeester Jean de la Vallette
  • Baracca Tuinen, interessante tuinen met exotisch-ogende planten en oude monumenten
  • Herberg van Castilië, historisch gebouw dat wordt gebruikt door de minister-president van Malta
Waarom Malta?

Malta bestaat uit een kleine groep eilanden in de centrale Middellandse Zee, gelegen ten zuiden van het Italiaanse eiland Sicilië. Het land kent een lange en turbulente geschiedenis, welke tot op heden nog zichtbaar is. Malta wordt beschreven als één groot openluchtmuseum. Typerend voor Malta zijn de honingkleurige stenen, een indrukwekkend scala aan landschappen en boeiende architectuur. Het landschap contrasteert rotsachtig stukken kust met beschutte baaien, die helderblauw water en prachtige stranden verbergen. Kortom, de veelzijdigheid die Malta te bieden heeft is enorm.

 

Indrukwekkende geschiedenis

Tijdens de oorlog werd Malta het meest gebombardeerde land ter wereld, met meer dan 14.000 gedropte bommen. Door de voortreffelijke WO II-geschiedenis van het eiland zijn er tal van plaatsen om te bezoeken om de toestand van Malta uit eerste hand te ervaren. Schuilbunkers, een luchtvaartmuseum en oorlogsruimtes creëren hun eigen levende geschiedenis.

Bewonder kunst van Caravaggio

Het beruchte kunstwerk van Caravaggio, de onthoofding van Johannes de Doper en het schrift van de heilige Hiëronymus zijn te vinden in de Sint-Janscokathedraal in Valletta. Verken de plek waar Caravaggio kort als ridder diende nadat hij uit Italië was ontsnapt.

Mdina, Rabat en Mosta

Ontdek charmante en historische steden als Mdina, Rabat en Mosta, gelegen in het midden van het eiland Malta. Daarnaast is een bezoek aan de St. Paul’s Catacomben ook erg interessant. Dit alles kunt u zien op één dag, vanuit Valletta.

Natuurpracht

Maak een rondvaart door Valletta naar een van de natuurlijke schoonheden van Malta, de Blue Grotto. Breng ook een bezoek aan het charmante vissersdorp Marsaxlokk, waar de tijd stil heeft gestaan. Voor de avonturiers die een grotere uitdaging zoeken, zijn er een aantal mooie rotswanden om te beklimmen.

Handige tips
spinner
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van bijzondere cruises.
U kunt zich altijd afmelden van de Nieuwsbrief van C&O Travel. Zie ook ons privacybeleid.
Vergund Reisbureau CO Travel  VVR 

Vergund cruisereisburo Nr 7122