089 772 139
Menu

Cruise naar levendig Mykonos-stad

Info

Cruises naar Mykonos zijn bijzonder populair, omdat het eiland zo veel te bieden heeft. Het glamoureuze eiland heeft een aangenaam klimaat en een goede mix van feeststemming en gezinsvriendelijke voorzieningen, wat Mykonos een ideale vakantiebestemming maakt.

Leukste bezienswaardigheden van Mykonos-stad

  • Fameuze windmolens op de kleine heuvel zuidoosten van Chora
  • De oude stad Delos
  • Mykonos Folklore Museum
In onze rubriek ‘’welke excursies’’ kunt u inspiratie opdoen voor de leukste activiteiten op Mykonos-stad.
Lees meer
Verberg

Genot staat hoog in het vandaal op het feesteiland. De vele vakantiegangers komen voor de goudgerande stranden en het pulserende nachtlevens. De  leuke boetiekjes, typische witte huizen, het azuurblauwe water, de iconische windmolens en kleurrijke vissersboten dragen bij aan de typische sfeer van Mykonos.

Foto

Impressies cruisehaven Mykonos-stad (Mykonos)

  • Ruïne op Mykonos
  • De zee en stad Mykonos
  • Ruïne op Mykonos
  • De zee en stad Mykonos
Welke excursies

Educatieve tour door historisch Delos

Ontdek de mythen en legendes van het oude Griekenland tijdens een 5-uur durende educatieve tour door het historische Delos. Samen met een deskundige gids verkent u monumenten zoals de Tempel van Apollo en de Heilige Weg. Verrijk uw historische kennis in het Museum van Delos; verwonder je over het archaïsche heiligdom van Artemis en leer over de cultuur van het Griekse rijk.

Proef wijn en cultuur

Mykonos staat algemeen bekend om zijn prachtige landschap, fantastische toeristische voorzieningen en een opwindend nachtleven. Tevens staat deze bruisende stad bekend om de heerlijke wijnen. Tijdens deze tour krijgt u inzichten in de productie van de lokale wijnen, die u kunt proeven terwijl de wijnproducent u bijspijkert over de cultuur in Mykonos. Deze unieke tour is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een leuke en ontspannende tour.

Jeep tour

Ontdek de verborgen hoeken van Mykonos tijdens deze prachtige jeeptour en ervaar het prachtige landschap en de stranden. U begint uw reis langs de adembenemende kustweg naar het strand van Houlakia, hier bezoekt u de vuurtoren die op een steile heuvel ligt met een schilderachtig uitzicht op de zee en de naburige eilanden. Vanaf hier gaat u terug langs de kustweg naar het strand van Panorama. Een erg leuke manier om Mykonos te ontdekken.

Snorkel avontuur

Verken de diepblauwe wateren van de Egeïsche Zee tijdens deze begeleide snorkelavontuur in Mykonos. Na een korte introductie over de snorkellocatie en uitrusting, ga u naar het water om het avontuur te beginnen. Ga opzoek naar de verschillende soorten vissen, zeepaardjes en ander zeeleven.

Cruiseterminal info

Cruiseterminal
De cruisehaven van Palma de Mallorca heet Terminal Estacio Maritima. De afstand van de luchthaven naar de cruiseterminal bedraagt 13 km. Een autorit duurt ongeveer 15 minuten en met het openbaar vervoer doet u er 55 minuten over, waarvan 20 te voet. De afstand naar het stadscentrum bedraagt slechts 7 km.

Het adres:
Avinguda de Gabriel Roca, 44E
07010 Palma
Illes Balears
Spanje

Luchthaven info

Het adres van de luchthaven:
Palma de Mallorca
07611, Balearen
Spanje

Neem de bus

Elke 15 minuten rijdt buslijn 1 naar het stadscentrum. Binnen 10 minuten en voor slechts €2,50 p.p. bent u in het centrum van Palma de Mallorca. Een taxi doet er gemiddeld 15 minuten over en de kosten variëren van €10 tot €15

Neem een taxi

Verschillende  aanbieders wachten op de taxistandplaats voor het vliegveld, om u naar het stadscentrum te brengen.  Een taxirit kost ongeveer €30 en duurt zo’n 15 minuten.Taxi’s worden toegelaten op terrein van de cruise terminal. Tevens rijden er taxi’s tussen de cruise terminal en de luchthaven.

Handige tips
spinner
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van bijzondere cruises.
U kunt zich altijd afmelden van de Nieuwsbrief van C&O Travel. Zie ook ons privacybeleid.
Vergund Reisbureau CO Travel  VVR 

Vergund cruisereisburo Nr 7122