089 772 139
Menu

Verken het charmante Savona

Info

Gelegen aan de Ligurische Zee, tussen Genua, Monaco en Italië ligt de charmante havenstad Savona, welke dient als de belangrijkste mediterrane thuishaven van Costa Cruises. Savona, de grootste stad aan de Rivièra di Ponente (kust van de ondergaande zon) is een van de belangrijkste cruisehavens van Italië. De vele internationale toeristen komen naar Savona voor de rijke geschiedenis, unieke architectuur en uitgerekte standen van de geweldige havenstad aan de Italiaanse Rivièra.

Vraag vrijblijvend bij Vergund reisburo C&O Travel naar een offerte inclusief vliegreis, hotel in Savona en cruise.

Lees meer
Verberg

Aantrekkelijk Savona

Welke excursies

De cruisespecialisten van C&O Travel hebben de leukste uitstapjes in Savona voor u op een rijtje gezet. De meeste activiteiten duren enkele uren en zijn daarom uiterst geschikt wanneer u een kort bezoek brengt aan deze Italiaanse stad.

Cruiseterminal

Savona is de thuishaven van Costa Cruises en daarom ingericht voor cruiseschepen, gelegen in Via Antonio Bagliëto, 26, 17100 Savona SV, Italië. De Palacroisière is de moderne cruiseterminal, die de cruisepassagiers verscheidene faciliteiten biedt. Aanmeren doet men naast de jachthaven, in het stadscentrum. De haven heeft een gunstige ligging voor de cruisereiziger die een bezoek aan de stad Savona wil brengen, of een excursie naar Genua of Portofino wil maken.

 

Luchthaven

De stad Savona beschikt zelf niet over een vliegveld. De twee meest nabijgelegen vliegvelden van Savona zijn:

Aéroport Nice Côte d’Azur

Adres: Rue Costes et Bellonte, 06206 Nice, Frankrijk. Afstand tot Savona: 160 km. Een autorit duurt ongeveer 2 uur en met het openbaar vervoer duurt een rit 3 uur en 15 minuten, waarvan 25 minuten te voet.

Aéroport di Genova

Adres: Via Pionierie Aviatori d’Italia, 1, 16154, Genova GE. Afstand tot Savona: 40 km. Een autorit duurt ongeveer 40 minuten en met het openbaar vervoer duurt het 1 uur en 10 minuten, waarvan 35 minuten te voet.

Handige tips
spinner
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van bijzondere cruises.
U kunt zich altijd afmelden van de Nieuwsbrief van C&O Travel. Zie ook ons privacybeleid.
Vergund Reisbureau CO Travel  VVR 

Vergund cruisereisburo Nr 7122